HomeTechnical Support » PrintBoss ACH

Processing Automated Clearing House Payments

Import new entries to the Payee List Messages in this topic - RSS

kglott
Posts: 2


12/12/2012
kglott
Posts: 2
Thanks Nancy.
0 link
Nancy
Administrator
Posts: 741


12/12/2012
Nancy
Administrator
Posts: 741
Usually when this happens the logo is too big. Try sizing it down to the approximate size you need and then link the new file to the Bank record.
0 link
kglott
Posts: 2


12/12/2012
kglott
Posts: 2
I am trying to add our company logo (.jpg) to print on our checks. I went to edit the bank information, and chose the file from my documents, but it did not print on the check. Am I doing something wrong? I am using Sage AccPac version 5.4A. Thanks.
0 link
paula
Administrator
Posts: 208


12/7/2012
paula
Administrator
Posts: 208
Thank you for your email. PrintBoss will not replace any entries in the Payee List by design. Once you import additional entries, review the list and delete the duplicates. The list displays in alphabetical order based on the Payee field by default, but it can also be displayed by PayeeID.

We do not recommend exporting and re-importing the existing list as the csv format will remove leading zeros on the Routing and Account number fields.

Improvements have been made to the Payee list since version 5.70.8, specifically assigning and using the PayeeID have been improved as well as sorting and searching. We recommend updating your current version of PrintBoss before importing the additional records.
0 link
email submissions
Administrator
Posts: 173


12/7/2012
email submissions
Administrator
Posts: 173
Sent: Friday, December 07, 2012 9:29 AM
To: 'support@wellspringsoftware.com'
Subject: Quick question

I’d like to import new entries into an existing payee list. When importing payees, will the entries in the CSV file replace any current entries in a payee list or add them? Should I export the existing list and then add entries and then re-import? Or, should I create a CSV file of just the new entries and import them into the existing payee list appending the file?
Thanks,
(I’m on version 5.70.8, 06/23/11, serial # 704033 Ent, using Accpac ERP 6.0., Workstation OS is Windows 7 Professional)
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.8.0 © 2006-2013 Jitbit Software